X
X
X
X

Satış Ortaklığı

AnasayfaHaberiniz Olsun.Satış Ortaklığı

Profesyonel Web Hizmetlerimizle Kazanmanın Yolu

İşletmeler ve kişisel web ihtiyacçları için gerekli olan her şeyi sunan geniş ürün yelpazemizle, web tasarım, web yazılım, hosting, alan adı, sunucu ve VPS gibi çeşitli hizmetlerde uzmanız. Satış ve pazarlama konularında deneyiminiz varsa, geri kalan detaylarla uğraşmanıza gerek kalmaz.

Satış Ortaklığı: Pasif Gelir Fırsatı

Satış ortaklığı hesabınızı müşteri panelimiz üzerinden kolayca aktif hale getirebilirsiniz. Size özel bir satış ortaklığı bağlantısı oluşturulur ve bu bağlantı aracılığıyla sitemize yönlendirilen her ziyaretçinin çerezleri 90 gün boyunca saklanır. Bu sayede, linkiniz aracılığıyla gerçekleştirilen her satıştan %10 komisyon kazanırsınız. Kazancınız, müşterinin yapacağı her alışveriştedevam eder. Sadece bir seferlik değil tüm faturalarından kazanç sağlarsınız.

Kazançta Sınır Yok: Otomatik Hesaplama ve İzleme

Satış ortaklığı programında, müşterilerinizle organik bir ilişki kurmanız gerekmez. Çoğu zaman, sisteme kazandırdığınız müşterileri tanımanıza bile gerek yoktur. Kazançlarınız otomatik olarak hesaplanır ve satış ortaklığı panelinizde detaylı olarak görüntülenir. Bu sayede, gelirinizi kolayca takip edebilir ve yönetebilirsiniz.

Bayilik Fırsatı: Daha Fazla Kazanç İmkanı

Müşterilere kendi hizmetlerinizi sunuyor ve ödemeleri kendiniz alıyorsanız, daha avantajlı olan bayilik sistemimizi değerlendirebilirsiniz. Aynı anda hem satış ortaklığı hem de bayilik sistemine dahil olabilirsiniz. Bu sayede, işletmenizin büyümesine katkı sağlayacak daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

Satış Ortaklığı Sistemine Kaydol Bayi Ol


Top